FC Lattentrappers Heren

Spelers

 • Stefan Stolk

  #13 - Stefan Stolk

  Na een kort avontuur in Limburg is onze Grote Roerganger weer terug op het oude nest. Al die vlaaien begonnen hem toch tegen te staan. Vanaf het moment dat Tubs weer fulltime ´op kantoor´ was zagen wij niet alleen zijn bierrekening, maar ook zijn frustratie drastisch stijgen. In Stefan zijn ogen gebeurt er namelijk nooit genoeg om deze club nóg mooier te maken. Het bestuur heeft sindsdien geen moment rust gehad. De grote Stolk bemoeit zich overal weer mee. En we vinden het heerlijk. Dat hij dan in de kleedkamer en aan de bar vaak zit te zeiken over allerhande ´problemen´ nemen we maar voor lief. Vaak komt er uiteindelijk nog wat productiefs uit ook. Check hoe mooi de site is dan!

 • Leon Stolk

  #11 - Leon Stolk

  Kent u de Technoviking? Vergeet hem. Wij hebben Mr. Lee. Hij is intens. Zo intens dat je al een bloedneus krijgt als hij te lang naar je staart. Zijn baard is zo hard dat hij moet scheren met een kettingzaag. Zijn billen zijn zo strak dat hij er een walnoot mee kan kraken. Zijn biceps zijn zo groot dat hij uit zijn vel scheurt als hij ze volledig spant. Zijn schot is zo hard dat hij jaarlijks 20 nieuwe ballen moet vergoeden. Hij is zo sexy dat de Buitelstee al 15 stoelen opnieuw heeft moeten bekleden, enkel omdat hij in korte broek binnen kwam lopen. Deze man... is een kerel. Nouja... zuipen kan ie niet.

 • Erik Bolluijt

  #12 - Erik Bolluijt

  Erik 'Bobblehead' Bolluijt is de vedette van de club. Als hij meedoet wisselen geniale momenten en dramatische keuzes elkaar af. Let wel, áls hij meedoet. Want net als een echte vedette bepaalt Erik helemaal zelf wanneer hij zijn kunsten komt vertonen. Het gebeurt dan ook regelmatig dat hij onder het mom van lichte verhoging of een pijnlijke grote teen toch maar thuis blijft. Iedereen weet echter wel dat het vaak neer komt op "ik was een beetje moe". We vergeven het hem. Hij blijft ondoorgrondelijk, en daar hebben we vrede mee.

 • Matthijs Priester

  #5 - Matthijs Priester

  Matthijs Priester, beter bekend als 'De Neus' of 'Toekan' of 'Penningmeesteres' of 'Zeeuw', is vanaf het eerste moment al onze schatkistbewaker geweest. Als de draak die hij is waakt hij vol overgave over onze centen. De toewijding die hij in de muntjes steekt is echter nog niets in vergelijking met de passie die hij elke zondag weer in de zaal tentoonspreidt. Door zijn tomeloze inzet en, af en toe bij het domme af, jacht maken op de bal is hij inmiddels een min of meer geduchte tegenstander geworden. Helaas kan al die passie het gebrek aan talent niet goed maken waardoor wij nog regelmatig in een lachbui uit mogen barsten. Het zal Matthijs allemaal worst wezen. De volgende bal is gewoon weer voor hem.

 • Paul Huijbregts

  #30 - Paul Huijbregts

  Paultje is de jongste telg van Lattentrappersfamilie. Op aanraden van zijn vader hebben wij hem dan ook eens flink opgevoed. Het kost even wat moeite, maar langzaam maar zeker is ook bij hem het innerlijke vuur gaan branden. Niet alleen heeft hij leren drinken als een man, ook begint hij zich langzaam te ontpoppen als waar 'smacktalker' en tactisch Risk-adviseur. Iets waar een aantal leden maar moeilijk mee om kunnen gaan. Zij beginnen dan ook te vrezen voor hun positie. Steeds vaker laat Paul zich -vooral buiten het veld- prominent zien. Hij is inmiddels zelfs begonnen met een heuse afro te kweken. Niets is deze man meer te gek. We twijfelen alleen een beetje of zijn vader achteraf nog zo blij is met onze manier van opvoeden.

 • Sjak Seegers

  #69 - Sjak Seegers

  Sjak is een man van twee gezichten. Zijn alter ego's wisselen elkaar regelmatig af. Uiteraard volledig afhankelijk van het vrouwelijk publiek. Sommige dames zijn meer gecharmeerd van de suave Jacques Soixant-Neuf, terwijl anderen meer de directe, harde Jackson Sixty Nine bekoren. Het maakt hem allemaal niets uit, voor ieder wat wils. En mocht het nou echt niks worden, dan transformeert hij gewoon even in Sjak Ongemak. Ben je er meteen van af. O ja, hij doet ook voetballen. Maar dat interesseert eigenlijk helemaal niemand.

 • Bas van Aalst

  #10 - Bas van Aalst

  Na zijn lange rondreis naar vele voetballanden heeft onze wandelende Buienradar getracht zijn voetbalverstand wat te vergroten. Gezien zijn voorkeur voor PSV moeten wij helaas stellen dat dit niet het geval is. Zijn standvastigheid valt wel te prijzen. Zelfs als iedereen tegen hem is blijft hij zijn club verdedigen. Die koppigheid is terug te vinden in zijn spel. Stug doorgaan, ook al zit het er heel de dag al niet in. Vaak resulteert dit vroeg of laat toch in wat positiefs. Het werkt dus wel. Zijn medespelers moeten het zo af en toe wel ontgelden. Want waar hij zelf alles geeft, verwacht hij dit ook van zijn team. Dit wil op een brakke zondag nog wel eens botsen. De 'woede' is altijd maar van korte duur en binnen no-time staat Bas zijn gezicht weer op zonneschijn. Dat is maar goed ook, want als er iets is waar Bizzle een hekel aan heeft, is het wel regen.

 • Rogier Sulkers

  #2 - Rogier Sulkers

  Rogerdodger schijnt een zwaar intelligente student te zijn. Wij stonden dan ook allemaal raar te kijken toen bleek dat hij voor geen meter kon Risken. Voetbal gaat hem wat dat betreft beter af. Achterin gaat hij als stofzuiger tekeer, om zo af en toe de tegenstander compleet verbaasd achter te laten als hij in sneltreinvaart naar de goal dendert. Wel zonder bal. De meters die deze man af legt om maar ruimtes te creëren voor zijn teamgenoten zijn van epische proporties. Daar kan Pheidippides nog een puntje aan zuigen. En die gast viel dood neer. Rogier niet. Die start een kwartier later aan de bar gewoon zijn volgende marathon. Niet te stoppen die gozer.

 • Sander van de Kasteele

  #19 - Sander van de Kasteele

  Sander. Wat moeten we daar nou van zeggen... Wij weten het even niet meer. Goeie knul wel. Als hij nou eens wat vaker langs zou komen. O ja! Hij is voor Willem II. Dat verzin je toch niet!

 • Jan Sinke

  #8 - Jan Sinke

  Jan de Bonker is sinds 2013 voorzitter van onze mooie vereniging. De titel staat hem goed, alleen een beetje jammer dat je dan af en toe ook wat moet doen. Van de stress doet hij soms nachtenlang geen oog dicht. Meerdere malen is hem daarom ook al duidelijk gemaakt dat hij niet zo nauw moet kijken. Gelukkig knijpt hij tegenwoordig wel eens een oogje dicht als het hem niet helemaal zint. Desondanks zal hij nooit zijn ogen sluiten voor verbeterpunten aan onze mooie club. Voor oogstrelend voetbal hoef je bij Meneer de Veurzitter niet aan te kloppen. Hij ziet zichzelf liever als een bikkelharde verdediger, waardoor hij dan ook wel eens blind in komt vliegen. Als hij die hardheid nou ook eens zo gebruiken om wat structuur in de vergaderingen te krijgen zou dat fijn zijn. Helaas is dat een beeld dat we voorlopig alleen aan de binnenkant van onze ogen kunnen bekijken.

 • Arie Stolk

  #3 - Arie Stolk

  "Waar je mee om gaat, raak je mee besmet". Dit gaat voor Arie zeker op. Hij is er namelijk eigenhandig verantwoordelijk voor dat er in de kleedkamer enkel nog over vrouwen, en de vieze dingen die je er mee kan doen, gepraat wordt. Wat een puberaal gedrag! Arie is dan ook aan zijn tweede jeugd begonnen bij de FCLT. En met een nieuwe jeugd, hoort ook een nieuwe positie. Zo heeft Arie 'De Slager' Stolk ontdekt dat hij best wel een aardig potje kan keepen. Vooral in 1 op 1 situaties is hij onklopbaar. De beschermde status die een keeper toch wel enigszins heeft weet hij dan ook met verve te misbruiken. Lachend loopt hij dan weer terug naar zijn goal als er wederom een gefrustreerde spits afdruipt. Arie is lid van het eerste uur en met grote afstand de Nestor van de club. Als wij dan weer lopen te bakkeleien over allerhande zaken leunt hij rustig achterover en geniet van de ongekende motivatie van 'zijn' jeugd. Er zijn hier en daar wel eens leden geweest die de FCLT als een soort familie zagen, en zichzelf daarbij een glorieuze rol toedichtten. Deze werden vervolgens kostelijk in de zeik gezet. Niemand kent zichzelf een naam toe, die verdien je. Net als Arie. De enige echte Vader der Lattentrappers.

 • Sebastiaan Vlamings

  #33 - Sebastiaan Vlamings

  -

 • Robin De Hoog

  #4 - Robin De Hoog

  Volgt!

 • Oron Agam

  #6 - Oron Agam

  Volgt!

 • Hein De Vooght

  #7 - Hein De Vooght

  Volgt!

 • Stefan De Hoog

  #9 - Stefan De Hoog

  Volgt!

 • Bas Buijk

  #14 - Bas Buijk

  Volgt!

 • Rutger Otto

  #15 - Rutger Otto

  Volgt!

 • Lars Springeling

  #21 - Lars Springeling

  Volgt!

 • Robin Reuvers

  #22 - Robin Reuvers

  Volgt!

 • Steven Van Aalst

  #24 - Steven Van Aalst

  Messi!

 • Leslie Sulkers

  #25 - Leslie Sulkers

  Spelersmakelaar

 • Ezra Vergoossen

  #27 - Ezra Vergoossen

  Volgt!

 • Jurgen Verhagen

  #28 - Jurgen Verhagen

  Volgt!

 • Tom De Jong

  #35 - Tom De Jong

  Don.

 • Peter Schelling

  #77 - Peter Schelling

  Volgt!

 • Jeroen Leijdens

  #99 - Jeroen Leijdens

  Volgt!

 • Giovanni De Jager

  Giovanni De Jager

  Volgt!

 • Serkan Negis

  Serkan Negis

  Volgt!

 • Dennis Van Agtmaal

  Dennis Van Agtmaal

  Volgt!

 • Youri Nugteren

  Youri Nugteren

  Volgt!

 • Thierry Ernest

  Thierry Ernest

  Volgt!

 • Wouter Stam

  Wouter Stam

  Volgt!

 • Bryan Van den Buijs

  Bryan Van den Buijs

  Volgt!

 • Patrick Van der Riet

  Patrick Van der Riet

  Volgt!

 • Rene De Wit

  Rene De Wit

  Volgt!

 • Jorrian Van Haaften

  Jorrian Van Haaften

  Volgt!

 • Rick Vermeij

  Rick Vermeij

  Volgt!

Team informatie

De FC Lattentrappers heren zijn sinds 2010 present in Sporthal de Buitelstee.

Prijzen en awards

2013 - Internationaal Toernooi voor Lagere Elftallen (veld): 4e
2013 - Bedrijventoernooi R.K.s.v. DIVO: 3e
2014 - Herbstmeister
2015 - Midwinterfestijn R.K.s.v. DIVO: 2e

Memorable momenten

2013 - Internationaal Toernooi voor Lagere Elftallen (veld): gelijk gespeeld tegen de Surifriends (winnaar) en Silkeborg genadeloos van de mat geveegd.
2013 - Hein de Vooght schiet met een penalty FC Lattentrappers naar het podium op het Midwinterfestijn bij R.K.s.v. DIVO.
2014 - Fragment speelt ter ere van de 4e verjaardag van FC Lattentrappers in het Dorpshuis Dinteloord.
2015 - FC Lattentrappers bezoekt het feestje ter ere van het 40 jarig jubileum van Z.v.v. Dssidenten.
2015 - FC Lattentrappers wordt met één team 3e bij het Midwinterfestijn van R.K.s.v. DIVO.

Sponsoren