24-uurstoernooi informatie

Informatie

“FC Lattentrappers daagt de wereld uit om 24 uur te voetballen voor een goed doel!”

In deze 24 uur zullen wij 29 teams treffen die ons helpen deze voetbalmarathon te verwezenlijken. De achtste editie van het FC Lattentrappers 24-uurstoernooi vindt plaats op 5 en 6 juli 2019, van 20:00 tot 20:00 uur in Sporthal De Buitelstee te Dinteloord. De wedstrijden zelf bestaan uit twee helften van 25 minuten, met de officiële KNVB futsal regelgeving.

Tijdens het toernooi kunnen diverse prijzen gewonnen worden en zijn er volop randactiviteiten. Het is een toernooi voor iedereen die houdt van een uitdaging en gezelligheid. Zodoende zal er dag en nacht gesport worden, en dat alles voor een goed doel! 

Het goede doel

Deze editie spelen we voor het goede doel: Stichting Het Raakt U!

De doelstelling van Stichting Het Raakt U! is het financieren en organiseren van activiteiten voor kinderen en jong volwassenen in West-Brabant met een beperking, om zodoende de leefkwaliteit te verbeteren. 

Wedstrijden

Een wedstrijd bestaat uit 2 x 25 minuten, volgens de officiele KNVB futsal regels. Elk team speelt één wedstrijd tegen FC Lattentrappers. FC Lattentrappers zelf zal dus 24 wedstrijden spelen tegen willekeurige tegenstanders.

Randprogramma

Naast het zaalvoetballen staat er veel meer te gebeuren tijdens het 24-uurstoernooi. Naast de gebruikelijke DJ zal er tijdens het gehele weekend weer livemuziek aanwezig zijn. Na het succes van de afgelopen editie zal de 'Silent Disco' op de camping weer terugkomen en heb je in de ochtend weer de mogelijkheid tot het volgen van yoga lessen of aquarobics. 

Camping

Geen zin om ook maar iets te missen deze editie? Ook dit 24-uurstoernooi zal 'Camping FCLT' weer geopend zijn. De afgelopen jaren was de camping een groot succes, daarom zal de camping dit jaar groter en gezelliger zijn dan ooit! 

Locatie

Het toernooi wordt gehouden in Sporthal de Buitelstee, van Oldenbarneveltstraat 2, 4671CZ te Dinteloord

 

Sponsoren